Malaysia League for FIFA 12 PC Season 2012 downloadable here

msl4fifa12 custom cover mockup
MSL4FIFA12 SEASON 2012 (beta 1)


The first beta release, MSL4FIFA12 season 2012 beta 1 are available now.

Where is the LINK? The link to download will be available here.

WARNING:
THIS PATCH IS NOT COMPATIBLE with ONLINE GAMING. Should you frequently play FIFA 12 online, you’re advise to backup a whole FIFA 12 folder. Clean or pure FIFA 12 (without this patch) can still be use to play online, and second folder for FIFA 12+Patch.


NOW ABOUT THE PATCH ITSELF

For the new comer of this M-League patch, let me brief you more about the patch:

  1. Comprises of 4 tiers of League – Super League-1st tier, Premier League-2nd tier, FAM League-3rd tier, National League -4th tier.
  2. It has 51 teams – 14 teams in Super League, 12 teams in Premier League, 10 teams in FAM League and 13 teams in National League, and 1 Malaysia National Team added in INTERNATIONAL LEAGUE while Harimau Muda A are added to Rest of World League.
  3. 1 Charity Cup in the early season – battle between Super League champions against Malaysia Cup champions of previous year
  4. 2 Cups tournament in the middle of season – F.A. Cup (real) and Sabah International Invitational Cup aka MSLPatcher Cup (fantasy)
  5. 1 Cups tournament in the end of season – Malaysia Cup (real)
  6. Reintroduced of absent teams, previously competed in the M-League :- KL Plus FC, Proton FC, KM Naza FC, UPB-My Team FC and placed into National League.
  7. Artworks in terms of kits and others were done by Angelvsevil and MSLPatcher. Latest kits artwork are for season 2012.

Fact of FILE:

Name of file : FIFA 12_mslpatcher_MSL4FIFA12_s2012_BETA1_21022012_split.zip

Console/PC : PC version only. Windows XP/Vista/7 32bit or 64bit. Simply put, if you can run and play FIFA 12 PC in your PC, then this gamepatch is for you.

First public release date : 16th December 2011 – season 2011 edition
2nd public release date : 17th December 2011 (fixing installation routine bugs)
3rd public release date : 21st February, 2012 – season 2012 edition

Creator : mslpatcher

Type of file patch : ZIP installer, repack in ZIP file for distribution.

Special requirement : FIFA 12 properly installed.

CM 12 required : NO.

Size : 86 MB or more splitted to 5 files

Server : mediafire.com

Link to download #1:

MSL4FIFA12 Season 2012 beta1 by mslpatcher  – main Zip file splitted to four parts :
Click the link to download all parts –
[ part 1  – FIFA 12_mslpatcher_MSL4FIFA12_s2012_BETA1_21022012_split.zip ]
[ part 2 – FIFA 12_mslpatcher_MSL4FIFA12_s2012_BETA1_21022012_split.z01 ]
[ part 3 – FIFA 12_mslpatcher_MSL4FIFA12_s2012_BETA1_21022012_split.z02 ]
[ part 4 – FIFA 12_mslpatcher_MSL4FIFA12_s2012_BETA1_21022012_split.z03 ], and
[ part 5 – FIFA 12_mslpatcher_MSL4FIFA12_s2012_BETA1_21022012_split.z04 ]

[ Download pwd: msLp4tcherhere2 ]
[ Installation/setup pwd : —– none —– ]

Additional as of 25/02/2012

[ FIX 1 (beta1.2)a small for tournament mode crash. It also contains latest lineup for Malaysia NT and 3 Extra Players Team – non playable ]No longer needed. DOWNLOAD BELOW instead.

[ FIX 2 (beta 1.4) – a small fix for FIFA 12 crash. It also contains latest lineup for Malaysia NT and 3 teams in Rest of World  – playable as replacement team ]A MUST DOWNLOAD – 26/02/2012

[ Download pwd: msLp4tcherfixme ]
[ Installation/setup pwd : —– none —– ]

– hints : copy-paste is easy from this page.

– Use WINZIP or WinRAR only to extract (and auto-combine) these files.

THE DOWNLOAD LINK SUPPOSED TO BE FROM THIS PAGE. Any other sites should refer directly to this page, and not the the files download links.

QUICK INSTRUCTION:

  1. Download all three files and use Winzip or WinRAR only to extract/unzip the content.
  2. Then again, open the ZIP file to extract the files INTO EA SPORTS/FIFA 12 FOLDER. It will then install everything into FIFA 12 folder. The installation for beta1 is simple, i.e. by using unzip function.
    The installation WILL overwrites some of FIFA 12 files especially the database. DO NOT INSTALL IF YOU AFRAID the consequences.
  3. IMPORTANT !!! Run Fifa12 i68Regenerator.exe to refresh BH Files to includes new additions. Usually Fifa12 i68Regenerator.exe once installed will be in the EA SPorts\FIFA12\Game folder. Run and click GO.
  4. Go to FIFA 12 folder in MY DOCUMENTS and delete SQUADXXXXXX files (or maybe put in backup folder if you want to retain it). This patch will not work properly if previous saved Squadxxxx file exist in that folder.
  5. Done, you can now Run FIFA 12 PC and play Malaysia League in your PC.
  6. AGAIN, Keep in mind all your previous game save no longer working, since the database structures and contents are now different.
  7. IF YOU ARE BEGINNER of FIFA 12 Patch, just remember this, LEARN ON YOUR OWN, AND I CAN’T PROMISE YOU ANYTHING ESPECIALLY REPLY OF SILLY QUESTION like ‘How to install this”…
  8. MUST DO MANUAL EDITING TO FIX CRASH ISSUE. Pls refer to comment 176 below

CRASH ISSUES in CAREER MODE – OTHER LEAGUES:

So far, base on beta testing phase, only the following league will make your FIFA 12 crash, so it is best if you avoid playing it in Career Mode.

  1. Austria tipp3-Bundesliga
  2. Russia Premier League
  3. Switzerland Super League
  4. Portugal Liga SAGRES

Thank you for your support.

THIS IS A VOLUNTEER WORKS. Just us it as it is meant for. USE AT YOUR OWN RISK.

By Malaysian for Malaysian and the world.

ORIGINALLY STARTED FROM HERE!!!

BEEN A PATCH MAKER OF MALAYSIA LEAGUE SINCE NOV-DEC 2008 and still alive.

Posted on February 21, 2012, in FIFA 12 malaysia club, FIFA 12 News, LIGA MALAYSIA FIFA 12 and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. 105 Comments.

  1. bro..boleh bg acc bank..klau maybank lg baik…aku nk bg sumbangan sket..sbg tanda penghargaan atas usaha nko slama ni…boleh pm kat acc facebook aku..Hashim Yusof.

  2. bro yg msl4fifa12 season 11 kna unistal dlu ka??

  3. boleh x mntak tolong tunjuk tutorial bergambar utk install…

  4. aku tak taula cam ner nk extrack zip file nie T_T

  5. bro, commentary dia patcher x?

    • Tak de commentary. Belum ada tools yg boleh edit sound macam SoundMaster (SM) yg dulu untuk fifa 09/10.

      • owh… tp apa2 pown thanks noh sbb buat malaysia patch ni…. nk tnya lg… kenapa fifa 12 tak boleh connect EA Server ya?

  6. apsal ad crashdump cm na nk fix
    dia jdi bila main career mode

    • Make sure you refresh BH either using FIFA12 i68 Regenerator or File Master 12, or even CM12 too. Both FM12 and CM12 has the capability to refresh BH (indexes files actually).

  7. bro, kalau tak download Malaysia League for FIFA 12 PC Season 2011 still can play ke ? maksud saya if saya download yg season 2012 aja can play ?

    • Boleh. MSL4FIFA12 season 2011 tak wajib ada. Bezanya ialah program i68 Regenerator saya hanya sertakan dalam MSL4FIFA12s2011 sblm ini. Tapi boleh download i68Regenerator tu secara berasingan. Google je.

  8. ape name program nk join file z.01 sampai z.04?

    • Mudah ja… tak perlu apa2 software… just kumpulkan semua file yg di download td dlm satu folder and then just extract file ni je… “FIFA 12_mslpatcher_MSL4FIFA12_s2012_BETA1_21022012_split.zip” secara automatik dia extracct semua file…

  9. sorry…xfaham la cara nak install ni…minta tolong…

  10. memang terbaik la bro, dah jadi, kau mmg pandai buat patch

  11. bro…kenapa part 1 tak leh download..part 2 – part 5 ok.

  12. please buat tutorial video tuk install patch nih..petak aku dah byk kali try mcm mcm error kluar..please bro..thnks..

  13. file2 yg dh di download tu just copy dlm file fifa 12 je ke?

  14. kepada sape2 yang masih tak tau care install patch ni,just copy and paste fail “game” tu ke fail fifa 12,then download Fifa12 i68Regenerator,run as administrator bende tu,and click go,lepas siap,off you go

  15. Bro, aku main tournament ni, piala malaysia. main 2, 3 game pastu crash.. kenapa eh? tengah2 main crash tu yang payah.. Sebelum ni ok je aku main.😦

  16. Lepas download beta 1.2,extract and kena refresh Bh lagi ke?

    • Rasanya tak perlu sebab kali ini aku dah bekalkan fail BH dari PC aku. Tapi kalau crash lagi, try refresh BH sendiri dan juga buang semua SQUADxxx dan apa-apa yg berkaitan dengan patch lama. Awk juga kena mula semula career yg awak sedang main.
      Boleh tolong main tournament mode tak? Try Piala Malaysia. Saya dah main sehingga ke akhir dan tiada crash. Sebelum ini Danial Hakim ada mentioned crash bila main Piala Malaysia dalam tournament mode.
      TQ very much.

  17. First game of pialaa malaysia, Crash.,

  18. great patch bro..thnks..

  19. Ok dah cuba lagi, semua ok setakat ni.

    • Sori, tapi awak dan semua yg lain kena re-download sebab yg aku upload tu tersalah hantar. So FIX 2 link baru akan diupdate di atas (hint:FIX2A untuk bezakan dgn yg tersalah tadi)

  20. nape fix 1.4 x leh download.. dia kata personal file..

  21. Bro aku dh download tpi name liga je ade logo ngan team x de…

  22. Bro Fifa12 i68Regenerator Wajib ade ek?

    • Saya tak faham masalah awak. Sepatutnya bila dan install dengan mengekstrak patch MSL4FIFA S2012 BETA 1 dan beta 1.4 (FIX2A), fail Language juga termasuk sama.

      Oleh itu TOLONG delete semua fail di dalam folder FIFA 12 di dalam DOCUMENT awak. Lepas tu baru buat regenerate BH sama ada guna FIFA 12 i68 Regenerator, atau FIFA Master 12 atau melalui CM 12 beta 6 itu sendiri.

      Selain dari itu, pastikan juga FIFA 12 awak memang versi penuh, bukannya versi compress atau yang tak lengkap.

      Jika gagal juga, saya berpendapat awak tak boleh menggunakan FIFA 12 itu sendiri dan patch ini kerana masalah configurasi komputer awak. Dalam kes tersebut, saya memang tak boleh nak tolong.

      APa-apapun, ketahuilah apabila awak dan download patch MSL4FIFA12 season 2012 beta 1 dan install/extract, awak dah memperoleh semua bahan berkaitan dari grafik kepada database kepada language data dan macam-macam lagi jenis fail yang berkaitan. Bila diinstall/extract lagi fail FIX 2A, maka masalah crash di dalam career mode juga sudah diselesaikan.

      SELAMAT MENCUBA DAN SEMOGA BERJAYA.

  23. mana nak down (Fifa12 i68Regenerator.exe)..tolong2 kepade sape2 yg tau..plssss

  24. Bro, boleh bg link software2 yg ko guna tak? aq pon nk try buat patcher sendiri… Please… Nak create team sendiri… Tolong bro…

  25. bro ..i dah install ..tapi bila maen jersey semua warna hijau …apa masalah dia bro ?

    • Kau salah install kot. Hijau maknanya texture tak wujud langsung. Check yg awak mesti EXTRACT ke dalam FIFA 12 folder, spy dia boleh overwrite folder GAME di dalam pula.

  26. Crash Report😀
    Vitual Pro at Kelantan FA carear mode Player =.=
    Condition Crash lepass Abis Malaysia League. on 3 sep 2011😀

    Nih mmg Crash sebab tersalah cara install patch kaaa??? mmg akan crash🙂

    • Tak pasti aku kena check dgn cara main sendiri gak. Tapi awak dah pasang FIX 2A ka sebelum main career? Pasang FIX2A dan sambung career memang tak berkesan sebab savegame tu tak termasuk database baru yg dah diperbaiki.

  27. Bro yg fix yg kna download tu kna wt cm mna??
    just copy n paste je ka??

    • Sama ja cam install MSL4FIFA12 s2012 tu. Extract guna WINZIP terus ke dalam folder FIFA 12 spy dia overwrites yg terdahulu.

  28. BRo aku punya crash masa nak buka!! macam mana?

  29. Uninstall Intall Baru Fifa2012+Season2012 Malaysia+FIX2A sama jugak brooo dia crash lepas abihs semua season untuk Kelantan FA carear mode as Player.. Tuh untuk Kelantan FA laaa kalau team lain aku tak tahu😀😀

  30. hem.. aku ade problem,aku men career mode,pilih team dari liga nasional,,bile habis musim,nak masuk liga fam,die crash….asal bro??

  31. bro..nape jdi crash lg ye bila men carear mode??jadi crash lpas habis trnsfer..aku dah msuk kn fix 2, dah regenerate BH tp still crash? sblum ni crash jdi bila kita main 2,3 games dlm carear mode tp lpas msuk kn fix tu jdi crash bila hbis dateline utk trnsfer?..mcm mna ni bro?

    • Setakat ini saya dah kenal pasti sumber crash dalam Liga Malaysia kerana berkaitan setting saya yang tersalah khas untuk PIALA MALAYSIA yang bermula pad 2/9/xx.

      Untuk membolehkan anda buat fix sendiri dahulu, sila buat spt di bawah ini (aku salin balik pos aku kat FB):

      Aku pun dah buat simulasi sampai nak habis 1 musim dan memang crash. Aku dah buat fix dah, dan setakat simulasi kedua tiada lagi crash, tapi tak taukan dah fix betul-betul ke tak. So saya akan cuba simulasi lagi sampai habis piala malaysia dan masuk musim ke2. JIka okay, baru aku release fix ke2. SO buat masa ini, aku suggest dan minta tolong cuba main dari liga bawah pula, dan tolong aku kalau-kalau ada lagi yg crash.

      Fix sementara spt berikut
      1. Masuk ke folder FIFA 12\Game\dlc\dlc_FootballCompEng\dlc\FootballCompEng\data\compdata

      2. Edit fail ini, TASKS.TXT guna notepad.

      3. Turun ke bawah sekali hingga jumpa 1484

      4. Edit bahagian ini (copy-paste untuk replace ke dalamnya),
      1484,start,FillFromSpecialTeams,1486,12,0,0
      1484,start,FillFromSpecialTeams,1487,3,0,0
      1484,start,FillFromSpecialTeams,1488,3,0,0
      1484,end,UpdateTable,1484,1514,1,1
      1484,end,UpdateTable,1484,1514,2,2

      5. Problem di bahagian baris 2 dan 3 kat atas tu. Asalnya nilai akhir ialah 2,0,0 dan 4, 0, 0, skg dah tukar kpd 3,0,0 dan 3,0,0.

      Tapi alang-alang menyeluk pekasam, FIX 2 nanti aku rancang nak tukar setting di atas spy team lain yg asalnya bukan dalam senarai special team juga boleh main Liga Malaysia.

      So tolong aku buat fix di atas manually dan lepas tu cuba main lagi (simulasi jika perlu) dan laporkan jika ada crash lagi. TQ

  32. terima kasih bro …it work !!!

  33. crash bile lepas habis satu season Malaysia League

    • Tolong buat pembetulan kat fail TASKS.TXT. Arahan di bawah:

      1. Masuk ke folder FIFA 12\Game\dlc\dlc_FootballCompEng\dlc\FootballCompEng\data\compdata
      2. Edit fail ini, tasks.txt guna notepad.
      3. Turun ke bawah sekali hingga jumpa 1484
      4. Edit bahagian ini (copy-paste untuk replace ke dalamnya),
      1484,start,FillFromSpecialTeams,1486,12,0,0
      1484,start,FillFromSpecialTeams,1487,3,0,0
      1484,start,FillFromSpecialTeams,1488,3,0,0
      1484,end,UpdateTable,1484,1514,1,1
      1484,end,UpdateTable,1484,1514,2,2

      Aku tampal sekali lagi kat sini.

  34. Bro… Thanks atas segala usaha ko… boleh buat tutorial tak macam mna nk buat patch sendiri… aq dh download semua file yg ada dlm fifa-master tp tak faham nak guna…

  35. File setting dekat dalam FIFA12 Document tu nak kena buang gak ke?

  36. Admin still ada crash lg bile nk start season baru…Saya main liga FAM. Mcm ne nk bt? Pembetulan fail TASK.TXT da buat.. Still crash lg…

    • Buang balik fail SQUADxxx di dalam folder FIFA 12. Juga pembetulan TASK.txt tak cukup. Sebelum itu mesti reinstall FIX2A spy database yg betul digunakan. Lepas tu baru edit fail TASK.TXT. Juga jangan edit mana-mana kandungan liga dalam CM12 lagi.

      Sepatutnya tak akan ada masalah. Saya dah cuba liga FAM so tak pasti di bahagian mana yg problem lagi. Boleh bagi tau team apa awk pakai? Masalah crash di bhgn mana?

  37. Saya guna team penang. Masalah crash tuh jadi time loading utk msuk season bru.

    • Oh okay. Saya dah try pakai MELAKA FA dan so far dah ke season 2 juga. Dalam test saya, saya juga set up youth academy, beli pemain dan jual pemain. So memang tak de crash.

      Awak dah install Fix2A dengan betul kah? Juga dah edit manual task.txt? Awak dah buang ka squadXXXX? Juga awak dah main semula (new career mode) guna Pulau Pinang FA? Awak tak sebut pun perkara tu.

    • Saya dah bermain menggunakan pasukan Pulau Pinang FA dalam Liga FAM dan setakat ini saya dah masuk ke musim ke-2 tanpa sebarang masalah. Tidak ada tanda-tanda akan ‘crash’ atau sebarang masalah semasa ‘loading’ ke musim ke-2.

      Oleh itu, saya beranggapan masalah yang wujud kepada awak lebih kepada masalah tersalah setting atau tersalah install atau gagal mengikuti semua langkah yang wajib.

      Biarlah saya nyatakan semula sebagai rujukan.
      1. Download dan install MSL4FIFA12 season 2012 beta (yang di atas itu)
      2. Download dan install MSL4FIFA12 S2012 FIX (beta 1.4) – dipanggil juga FIX2A.
      3. Edit fail TASK.TXT menggunakan notepad dengan membuka fail tersebut mengikut panduan ini:
      a. Masuk ke folder FIFA 12\Game\dlc\dlc_FootballCompEng\dlc\FootballCompEng\data\compdata
      b. Edit fail ini, tasks.txt guna notepad.
      c. Turun ke bawah sekali hingga jumpa 1484
      d. Edit bahagian tersebut seperti tertera di bawah (boleh juga copy-paste untuk replace ke dalamnya),
      1484,start,FillFromSpecialTeams,1486,12,0,0
      1484,start,FillFromSpecialTeams,1487,3,0,0
      1484,start,FillFromSpecialTeams,1488,3,0,0
      1484,end,UpdateTable,1484,1514,1,1
      1484,end,UpdateTable,1484,1514,2,2

      Semoga berjaya kali ini. Enjoy FIFA 12 + Liga Malaysia, baru bagus bah..

  38. Bro patch ni boleh main sekali dgn winter update ke?

    • Tak dapat bro sebab CM12 belum ada features IMPORT/EXPORT patch. So apa yg saya pakai adalah database original baru add Liga Malaysia punya data. Tak de plan nak buat guna database updated, tambah lagi winter update tu bukan official, so tak perlulah bagi saya.

  39. pren,,ko org sabah ka..?? mw tnya bah ni,,,sy guna ni fifa reload by blackbox…bule ka juga install ni patch?? ka dya prlu yg ori juga…sbab sy try run tu regenerator nda dpt ouw..dya mcm nda dpt detect sy pnya fifa…thx ar….btw,,gud job,,bangga ouw sy..kihkih..

    • Ya, sabahan ba… pasal masalah kau tu, nda taulah.
      Fifa reload tu full version ka atau compress atau repack. Bukan apa, lagi bagus kalau full ver sebab gerenti buleh. pasal regen tu, kau perasanka right-click mouse tu utk pilih folder FIFA 12, so kalau yg bukan install pun masih bule cari ba. Kau pilih bahsa inggris spy dpt baca menu dia. Lepas tu Right-click utk pop-up menu. Dari situ carilah folder fifa 12. Kalau dia jumpa dia boleh regenerate BH. Kalau gagal juga, kau pigilah beli yg full punya, pandai-pandaila kau cari di mana-mana, kalau di kk, CP pun ada, nda pun di Karamunsing complex. Original lagi baik…

      Kau ni sapot team kita ka? ada tinguk di stadium likas?

      • uisy,,,mmg laaa,,,urang sabah bah ini…mmg dari dulu lg sokong team ni badak sumbu…dulu sy main tu team psc..c matlan marjan pnya tu…psc papar..hihihi..tp skrg sy d kl ba ni blajar,,nda dpt tgk d stadium likas..salu tgk malaysia main jak d bukit jalil..pastu jarang btul mng..kin panas….nnt klu sabah lwn kl sini,,mungkin dpt la tinguk….ko org kk ka?? bg dlu bha email..sng kali kta crita..ko mmg champin ouw kan dlm programming…sy ni freelance designer..klu ko mw mnta tlg design pa2 ntuk fifa,,bule ba juga sy tlg2 tu…pa2 pun,,mmg sy bangga la,,rupa2nya org sabah plak yg buat ni,,dari taun lepas tu ging saya follow ko pnya wordpress ni,,yg fifa 11 pnya patch,,tp x dpt install,,ni ok sda,,thx ar..season 2 sda sy guna ni team sabah..so far,,perfect…cuma kdg2 bkin pns la main,,attributes smua lmah kn..

        anyway,,thx sgt2 la,,bngga sy sbagai sabahan,,,satu malaysia ging yg main ni barang..kambang idung saya bagitau durg kwn2 sy cni psl ni barang..hahaha…thx2…

        #klu ko ada pesbuk,,sng ckit kta kntek..byk sy mw tnya ni….thx arrr

    • facebook aku pakai mslpatcher gak. cari ja.
      http://www.facebook.com/profile.php?id=100000922767403&sk=wall

      FB page tuk projek ni :
      http://www.facebook.com/pages/The-MSL-for-FIFA-PC-MSL4-FIFA-modpatch-series-by-MSLPatcher/113411312062132?sk=wall

      Saya lagi best, urang papar hahaha. pasal tu ada Papar Legend dalam patch.

      Pasal attributes lemah tu, sesuailah utk liga kita,

      Okay ging, kalau ada apa-apa bantuan aku contact kau.

      • Ging,,pa kabar kau?? ok bah kan..sy mau tnya ba ni,,klau sy pnya game ni kan,,repack blackbox pnya,,,dpt ka guna tu CM12?? sy try buka,,error bilang dya…Unable to retrieve information from the registry. Probably the game is not installed properly. tp tu game dpt main,,yg kau pnya patch pun lancar jak sy main…napa tu ah??

      • Tu pasal tak install betul-betul. Tapi nda apa, kau masih boleh try buka FIFa12 blackbox kau pakai CM12. Cuba File, Open-select ALL. LEpas tu cari fifa12 kau dari dalam CM12, Tapi aku nda jaminlah bulih, sebab takut pula aku fifa12 kau nda lengkap.

      • assalam,,ging,,pa kabar kau?? sy mw tnya bha ini,,napa sy main english premier league,,truz crash?? sblum ni,,i mean,,,sblum sy install ni msl,,ok jak,,napa tu ar??

      • Ntahla, aku sedang try fix la ni. Tak lama lagi akan keluar MSL4FIFA12s2012 BETA 2.0, yg ubah beberapa perkara dan harap-harap selesaikan mslh crash di english league tu. Tapi mungkin juga pasal aku jemput QPR dan Cardiff main di SABAH INVITATION CUP ka?? kena check ni.

      • tu nda pasti plak,,sbbs y try main player manager team liverpoo,,exactly mw msuk 2 feb dya crash…its ok..take ur time,,ksian juga sy tgk kw nie,,byk tul urg tnya2,,yg soalan ulang2 pun ada juga,,malas mbaca la tu dorg,,hahaha..pa2 pun,,truzkn usaha,,go SABAH go..lau ada pa2 yg sy ble bntu,,gtw sja kayh…

  40. Oke..thanks admin sy try install len. Admin…file ini ker ‘Squads 20120229165713%Squads 1’ yg dimaksudkan squadXXXX dlm folder FIFA12 di documents.

  41. bro,kenape x blh main liga super???

  42. hi! i downloaded the latest patch to fix the crash.. however when i play my tottenham career mode it still crashes when i reach transfer deadline day… is there any way i can remedy it? thanks alot!

  43. sape2 bleh bagi link laen x…sy bleh dwnload part1 je…yg laen tu semua kena block xleh nk dwload…bleh x tolong share satu link utk semua sekali termasuk fix….guna hotfile ke…tolong…..

    • hotfile ada limitla bro. mediafire free, boleh pakai download manager lagi. Yg block tu part password ka? Kan ada pwd di dalam post aku di atas. Kalau block sebab firewall pejabat ke apa ke, itu susah skit la.

  44. Hello.. Can U Make New Fix. I Think Go Many Bug..
    Always Crash😦
    Btw U Make Good Job🙂

  45. ermm bro mslpatcher…. masa tgh maen manager mode asal x boleh beli safee??? puas search dlm player list masa nk buy players, tp safee xde… knpe ek??

  46. hello, why when i play this game, the league, MAS league are in different country, such as LIGA FAM is Switz, LIGA SUPER in Scotland?

    • Unless you make changes by yourself, of if you forgot to regenerate BH using fifa12 i68 regenerator, then you’ll find it mix up. and you forgot to delete old squadxxxx files or you force to play with old savegame, which is not working by the way.

      Other than that, it is impossible. because all the league are for Malaysia country. Of course if you read my post thoroughly, you’ll understand the real patch making that I’ve been make, and the changes necessary.

      • i not change anything, just copy from downloaded folder and regenerate with i68 regenerator… the adboards are working, just the league has problem.. i will trying to reinstalling again..maybe i have skip a few step.. anyway, nice touch dude…

  47. Saya pun perasan tak boleh beli Safee Sali. Dalam FIFA 12 dia tak de team kecuali dalam Malaysia NT sebab tu tak boleh beli. Utk versi akan datang saya masukkan dia dalam Team Extra, team tambahan yg termasuk juga pemain spt ANtwi, Ghadar, etc.

    Sori pasal tu. Tapi kalau nak buat sendiri pun boleh guna CM12, tapi belajar sendirilah key, tutorial ada dalam fifa-master.com utk CM11/10 yg mana sama saja, boleh juga dirujuk untuk CM12 (setakat mana yg sama la).

  48. hi.. i have followed all your steps as per your comments including the task.txt file… i even reinstalled your patch and your fixed patch and then updated the task.txt file.. but when i go into my career mode with tottenham it still crashes.. what should i do? thanks in advance!

    • I have no idea about tottenham crash. Is it only happen to tottenham? You should try again with other team in BPL for confirm crash situation.

      Question: Have you install MSL4FIFA12 SEASON 2011 prior to installing season 2012 version. If you don’t, I suggest you install MSL4FIFA12S2011 first, then only then you install MSL4FIFA12s2012 and all the fix necessary. ALthough I’m not sure but by doing so, you help me to find bugs. TQ

  49. slps 1 season.. ilang gambar padang bola.(pitch) main boleh tp x nampak pdg.. cmana nk fix?

  50. bro, career mode aku main start dari premier league ok je smpai masuk super sume ok je piala malaysia ngan piala fa. tp smpai habis super league, nk masuk qualifying utk piala malaysia, crash sokmo. setiap kali try, time sama die crash, lepas tekan “continue playing with all squad”. so maybe ada problem nk main qualifying round tu? aku nk inform je. kot2 korg boleh fix utk future updates.
    ingin dimaklumkan jugak aku tak install MLS2011. terus 2012 pny. kot2 aku je ade prob ni sbb tu.

  51. btw, sry baru prasan rmai gak yg dah report. tp aku dah buat temporary fix kat task tu tp still crash. aku main dari premier je, guna sime darby. lepas tu dah habis super league nk masuk piala malaysia tu masalah. baru habis 2nd season la krenye. sje nak report so future update korg leh fix.

    alang2 tu, aku nk ckp terima kasih byk2 kat team mlspatcher. korg terbaik. this is no easy task, especially when it’s voluntary. trimas.

    • Reace tolong aku dengan install dulu season2011, lepas tu terus install season2012 dan buat fix sekali. Mana tau ada fail yg tertinggal sblm ini. Lepas tu cuba main balik guna team yg sama dlm Career mode utk test setakat mana yg awak boleh. Laporkan balik kpd saya utk mudah buat pembetulan.

  52. kenapa mase bukak fifa 12 je terus die crash

  53. mslpatcher,boleh bagi link download regenerator utk FIFA 12 x ? yang ak download version 2.1.1 tak boleh guna pun,dy cakap unsupported game version sorry,but this application supports only FIFA 12 NG game version (demo too)

    • right klik kat fifa12 regenarator tu,,,run as admin….den right klik kt program tuh,,set lingue,,klik english…pastu right klik lg,,klik set fifa12 main folder…g computer,,C:/Program files/easports/FIFA12…done…

  54. bro boleh x tolong tukar patch kpd .cmp file
    sng skit nk import gune CM12

  55. problem download part 4….guys tolong upload part 4

  56. Bro..first part x ley download la

  57. file downloder mule2 xdpt download aa..
    mediaFire say..–> File Removed for Violation.

  58. bro ape password part 3 & 5 ???😦

  1. Pingback: Malaysia League for FIFA 12 PC Season 2012 BETA 2.0 downloadable here « Malaysia League patch for FIFA12 PC

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: