Malaysia League for FIFA 12 PC Season 2012 BETA 2.0 downloadable here

msl4fifa12 custom cover mockup
MSL4FIFA12 SEASON 2012
(beta 2.0) as at 15th. March, 2012


This is the second full public release for MSL4FIFA12 season 2012. It’s now considered a beta 2.0 release, due to major changes and fix of bugs reported in previous release.

WARNING:
THIS PATCH IS NOT COMPATIBLE with ONLINE GAMING. Should you frequently play FIFA 12 online, you’re advise to backup a whole FIFA 12 folder. Clean or pure FIFA 12 (without this patch) can still be use to play online, and second folder for FIFA 12+Patch. ALSO MAY NOT COMPATIBLE WITH COMPRESS OR SCALE-DOWN (BLACKBOX) FIFA 12 PC.
You must have a full version of FIFA 12 to use this patch.


NOW ABOUT THIS RELEASE:

For the new comer of this M-League patch created by myself, let me brief you more about the patch:

  1. It has 4 leagues. It comprises of 4 tiers of League or division – Super League-1st tier, Premier League-2nd tier, FAM League-3rd tier, National League -4th tier.
  2. It has 56 teams – 14 teams in Super League, 12 teams in Premier League, 12 teams in FAM League and 11 teams in National League. It also has Harimau Muda A and Pelita Jaya FC in Rest of World, while Malaysia and Singapore National Team added in INTERNATIONAL LEAGUE. To ensure all released players from previous season still playable, I took liberty to placed them all in three extra teams. You know when you see them.
  3. 1 Charity Cup in the early season – battle between Super League champions against Malaysia Cup champions of previous year. It’s similar to Community Shield.
  4. 2 real cups tournament, a F.A. Cup and a Malaysia Cup.
  5. I also took liberty to introduce 3 fantasy tournaments, the Sabah International Invitational Cup aka MSLPatcher Cup, Goodwill Cup (Piala Muhibbah) and Borneo Challenge Cup. All tournament unique flavour put to it.
  6. Introducing amatuer, fantasy and defunct team (withdrew from Malaysia League in previous years)  in National League for pure enjoyment. Among others are KL Plus FC, Proton FC, KM Naza FC, UPB-My Team FC, while the fantasy local teams including Papar Legends FC, Kota Kinabalu United, Sarawak Hunters United and Tawau United FC. All of them a playable in career mode in National League.
  7. Artworks in terms of kits and others were done by Angelvsevil and MSLPatcher. Latest kits artwork are for season 2012.

Fact of FILE:

Name of file : MSL4FIFA12s2012_beta2.0_pubrel2_mslpatcher.zip

Console/PC : PC version only. Windows XP/Vista/7 32bit or 64bit. Simply put, if you can run and play FIFA 12 PC in your PC, then this gamepatch is for you.

First public release date : 16th December 2011 - season 2011 edition
2nd public release date : 17th December 2011 (fixing installation routine bugs)
3rd public release date : 21st February, 2012 – season 2012 edition
4th public release date : 15th March, 2012 – season 2012 edition

Main patch creator : mslpatcher
Main kits designer : angelvsevil (talented collaborator)

Type of file patch : EXE installer, repack in splitted ZIP file for distribution.

Special requirement : FIFA 12 properly installed.

CM 12 required : NO.

Size : 62 MB or more splitted to 4 files

Server : mediafire.com

Link to download #1 (main link):

MSL4FIFA12 Season 2012 beta2.0 by mslpatcher – main Zip file splitted to four parts :
Click the link to download all parts -
[ part 1 - MSL4FIFA12s2012_beta2.0_pubrel2_mslpatcher.zip ]
[ part 2 - MSL4FIFA12s2012_beta2.0_pubrel2_mslpatcher.z01 ]
[ part 3 - MSL4FIFA12s2012_beta2.0_pubrel2_mslpatcher.z02 ] , and
[ part 4 - MSL4FIFA12s2012_beta2.0_pubrel2_mslpatcher.z03 ]

READ CAREFULLY!!!! Dont’ be lazy. DO NOT USE THIS PATCH IF YOU’RE ONLY USING SCALE-DOWN FIFA 12. PROBABLY CRASH.

[ Download password: MSLPATCHER4MSLS2012 ] - exact typing – upper case only
[ Installation/setup password : mslpatcher.wordpress.com ] - exact typing – lower case only

  1. hints : copy-paste is easy from this page.
  2. Use WINZIP or WinRAR only to extract (and auto-combine) these files. 7-zip are not usable.
  3. READ THIS POST THOROUGHLY. LOOKING FOR PASSWORD. SILLY ME, IT’S ALREADY MENTIONED ABOVE. AGAIN, DON’T BE LAZY.
  4. DON’T UNDERSTAND ENGLISH? ARE YOU MALAYSIAN? YOU SHOULDN’T BE. ENGLISH IS THE COMPULSORY SUBJECT FOR ALL MALAYSIAN STUDENTS. YOU MUST LEARN ENGLISH THEN, THE BASIC ENGLISH WILL DO.

THE DOWNLOAD LINK SUPPOSED TO BE FROM THIS PAGE. Any other sites should refer directly to this page, and not the the files download links.

QUICK INSTRUCTION:

  1. Download all for splitted files and use Winzip or WinRAR only to extract/unzip the content. Unfortunately, due to different in compression algorithm, 7zip and/or J-zip cannot open the split-zip files and so are not supported.
  2. open the ZIP file to extract to any folder you prefer, but advisable INTO EA SPORTS/FIFA 12 FOLDER.
  3. Run INSTALL_MSL4FIFA12s2012_mslpatcher.exe. Follow the instruction with caution. It will ask for your FIFA 12 folder. Only give the folder up to the name EA SPORTS\FIFA 12. PASSWORD has been clearly typed above. Read it (you know who you are).
  4. It will then install everything into FIFA 12 folder. HOWEVER, DO NOT INSTALL IF YOU AFRAID the consequences. I will not entertain any question due to your indiligent action.
  5. IMPORTANT !!! Run Fifa12 i68Regenerator.exe to refresh BH Files to includes new additions. Usually Fifa12 i68Regenerator.exe once installed will be in the EA SPorts\FIFA12\Game folder. Run and click GO.
  6. Go to FIFA 12 folder in MY DOCUMENTS and delete SQUADXXXXXX files (or maybe put in backup folder if you want to retain it). This patch will not work properly if previous saved Squadxxxx file exist in that folder.
  7. Done, you can now Run FIFA 12 PC and play Malaysia League in your PC.
  8. AGAIN, Keep in mind all your previous game save no longer working, since the database structures and contents are now different.
  9. IF YOU ARE BEGINNER of FIFA 12 Patch, just remember this, LEARN ON YOUR OWN, AND I CAN’T PROMISE YOU ANYTHING ESPECIALLY REPLY OF SILLY QUESTION like ‘How to install this”…

A few quick visual guidelines (only the important ones)

This slideshow requires JavaScript.

CRASH ISSUES in CAREER MODE – OTHER LEAGUES:

So far, base on beta testing phase, only the following league will make your FIFA 12 crash, so it is best if you avoid playing it in Career Mode. But all these leagues are simulated in the games without problems. You can even buy players from the league.

  1. Austria tipp3-Bundesliga
  2. Russia Premier League
  3. Switzerland Super League
  4. Portugal Liga SAGRES

Thank you for your support.

THIS IS A VOLUNTEER WORKS. Just us it as it is meant for. USE AT YOUR OWN RISK.

By Malaysian for Malaysian and the world.

ORIGINALLY STARTED FROM HERE!!!

BEEN A PATCH MAKER OF MALAYSIA LEAGUE SINCE NOV-DEC 2008 and still alive.

About these ads

Posted on March 15, 2012, in FIFA 12 malaysia club, LIGA MALAYSIA FIFA 12. Bookmark the permalink. 70 Comments.

  1. Harap patch kali ini tak ada masalah crash lagi. Jangan aje korang lepas ni edit plak dengan CM12, kecuali korang memang dah mahir.

    INGAT. Menambah team baru ke mana-mana liga boleh menyebabkan fifa 12 anda ‘crash’. Setiap perubahan dalam bilangan pasukan dalam mana-mana liga memerlukan usaha mengedit fail-fail TXT di dalam folder DLC….. compdata.

    So, saya tak akan layan bab crash macam ni.

  2. yes bro..!! thanks..hari2 ak tgk blog ko ni tnggu bru ni..hahaha..finally..thanks a lot..^_^

  3. asl pasword installer x bole guna ek

  4. Salam… Thanks for all bro… sy jumpa file TUTORIAL of CUSTOM CHANTS for FIFA 12 PC untuk Kelantan… TUTORIAL of CUSTOM CHANTS for FIFA 12 PC untuk commentary name tu ada tak.. sbb file commentary name “PLAYERS” ada… Boleh bantu tak?

  5. bile nk bkak career mode crash la .. problem sme mse aq install MSL4FIFA12s2011 .. cm ne nih bero ?

  6. bro… aku ade perasan kt dlm folder MSLCHANTS tu ade folder players… n commentatory several players kt dlm tu… so cmne nk masukkan sume commentatory ni dlm team???

  7. admin..mcm mna nk bg team harimau muda A main liga super gne cm12 tu??

    • JANGAN TUKAR ATAU EDIT DGN CM12! Crash nanti sebab edit je tak cukup. Move je tak cukup. Setting kat dlc dan juga manual setting kat dalam database tu specifik bro.

      Lagi baik masa main carer mode ke apa ke. kat fifa 12 guna option CHANGE TEAM. Lagi selamat. TAPI AKU TAK GERENT APA-APA. Apa-apa mslh dari awak saya tak akan layan lepas ni.

  8. lepas install beta 2.0,game xdpt bukak…sebab pe?
    apa yg perlu di install tlebih dahulu kalau ada?
    kalau leh tlg bg cara nak install secara lebih detail atau bg step yg mudah difahami..
    harap dpt maklum balas yg terbaik…

  9. texture muka2 pemain ader updated x? or just generic faces?

  10. as’kum bro apesal mase regenarator dia kluar fifafs-win has stopped working???

  11. kalau win 7 atau win vista kena run i68 regenerator guna mode administrator. Juga mesti sudah ada install dotnet framework 4. Try RIGHT-CLICK mouse dan pilih RUN AS ADMINISTRATOR.

  12. terime kasih bro…..satu lagi knpe game ni bleh save sikit jer tak boleh tetap..?

  13. game ni boleh save sikit jer kalau banyak dia keluar retry???

  14. bro , aku try uninstall patch ni guna uninstaller yang bro kasi tu , tapi bile nak main FIFA je , die crash . so ada fix tak ? sebab aku rasa tak dapat beli dari liga portugal , russia tu agak awkward la bro .

    • setahu sayalah saya boleh beli pemain dari Liga Russia ke dalam Liga Malaysia dalam patch aku. Aku main tak de masalah pula pembelian dan transfer dari liga-liga yang aku pinjam league id dia. Konform tak crash juga.

      Mgkin hanya di pc kamu.

  15. yeh…. berjaya…. cuba letak negara indonesia lagi….. singapore sudah…. nak try lawan indon pulak….

  16. assalamualaikum..tmpg tanye..knp bile aku maen career mode..pdg die jdi kelabu???..Blh tlg trangkn..N bagaimana nk atsi msalah ni????

    • Ni soal stadium awak lengkap atau tak, atau ada install stadium ‘baru’ dari guitamoss atau seangkatannya? Setakat ini tak de pula hal stadium ni.

  17. hai… edisi berbayar ????… macam mana?? ………..saya ada try world tour fifa 12 punya patch…. semua ada…. indonesia… jepun…. qatar…. uae… thailand… vietnam…. banyak lagi… tapi league malaysia yang saya install sebelum nie hilang terus……. huhu…

    • Sebabnya FIFA 12 patch maker terpaksa terhad kepada distribution -all-file-mods- kerana CM12 tak ada features EXPORT/IMPORT CMP. Kalau tak gerenti best, boleh gabung patch, betul tak.

  18. errr. . .ni semua muka xsme laaa…lain sgt -,-

    • Memanglah, ini limitasi FIFA. Tak boleh nak buat apa.
      Nak muka sama dalam patch, kenalah main PES punya versi sebab hanya di dalam PES patchmaker boleh customised wajah player secara direct. Good Luck and happy PES.

  19. kenapa file yang ” MSL4FIFA12s2012_beta2.0_pubrel2_mslpatcher.zip” tk boleh extract??

    • Tak pasti sebabnya. Tapi mungkin sebab masa download fail corrupt disebabkan kualiti talian internet. Selalu berlaku pada saya yg guna streamyx ini. Dalam hal saya, no. IP bermula 60.xxx.xx.xx memang slooooow gila dan balik-balik fail korup.

      Lebih baik awak restart Modem (matikan modem, tunggu 20 saat, on balik) spy IP bertukar, dan kemudian download semula.

  20. Thanks a lot bro :D Really appreciate your effort making an enormous and reliable patch.

    Well done

    Cheers – Aiman – Qatar

  21. Yeah Tq Bros For New Update :D :D Lama Tak Update MSLPATCHER :D
    Dah Ada Gambar Full Pemain Ka kat Squad?? Orrr Still Red Picture???

  22. ade cara tak nak wat commentators(pengulas bola) sebut name2 pemain malaysia.??

  23. salam mslpatcher …mcmane nak buka Fifa12 i68Regenerator.exe?saya xdpat run coz ia kate saya kena install net framework v.4…tapi saya nak dpt dari mane sofware net frame tu?….peminat fifa malaysia,,,tqq

  24. saya dah install malaysian league tuh semua dah……tp bila buka game tak dak pula team malaysia nie semua…..kat mana silap huh??

  25. mslpathcher. saya gagal install .net framework 4.0. mcm mana nk buat

  26. mslpatcher, saya ada masalah yang team-specific dengan Negeri Sembilan

    gini, bila saya main mode ‘Kick-Off’ dan pilih NS (sama ada user atau AI-controlled) sebagai salah satu team, game akan crash terus ke desktop lepas ada di arena selama 2 saat. bila cuba dengan team lain (Felda, Malaysia, Man United, etc) game boleh main seperti biasa

    saya tak pasti apa yang boleh buatkan masalah ni timbul, sebab sebelum ni edit jersi, miniface pemain dan bola ok je. saya pun dah lama tak edit apa-apa dengan team ni. mungkin bro boleh bantu?

    • Hmm, saya pun kurang pasti isu ni. Apa boleh buat, fifa12 ni tak mudah lagi nak buat patch sepertimana FIFA11 atau yg sebelumnya. So, error macam ni memang saya tak pasti puncanya.

  27. kalau camtu saya cuba balik dengan fresh install, mungkin ada masalah dengan Revolution Mod yang saya gunakan

  28. fifa tk ori maseh bole guna patch nie tk?

  29. bro kenapa aq dh install tp x da malaysia team….yg ada barner malaysaia ja…..

  30. bro tolong sat…liga malaysia pon x da…yg da austria tkq jd liga super liga portugal jd liga prdana…np erk…tp team dri liga malaysia x de pon….

  31. kenapa team dalam liga malaysia namanya tak betul??semua team dia tulis *TeamName_Abbrxxxxxx..Liga pun sama.Liga super jadi Bundesliga.

    • Delete SQUADXXXXX dalam Documents\fifa 12 folder dan Run regenerate BH yg dibekalkan. TIPS tu memang dah mention di atas, NO.5. Membacalah dengan teliti dan ikut arahan juga dengan teliti.

  32. superb gila kau admin. mana kau belajar buat semua ni? btw,congratz r rakyat malaysia yg terus saling bekerjasama dalam usaha membikin patch ni. congratz wei.

  33. fifafs-win.exe has stopped working

    xleh nak run.. huhu..
    boleh bantu??

  34. bang, npe password
    kt atas x ley gne nx unlock file 1?????

  35. Ghaddar takde dalam squad Kelantan. :(

  36. bro main career crash lah. xde usik ape2 pun. sebelum ni ok je. hmm b

  37. tlong ajr saya camner nak buat semua ni… start dari a-z…tlong!!!

  38. Terbaik bang…baru nak download dan cuba…tapi
    [Part 1] tak leh download la bang..file removed…tolong refresh link.. Terimakasih..

  39. file part 1 xley dowloads aa..
    kluar nie,, –> File Removed for Violation.

  40. MSL4FIFA12s2012_beta2.0_pubrel2_mslpatcher.zip

    knape xleh download???

  41. x ade pon file untuk install malaysia file … yg ad cume file GAME
    aje..

  42. nape part 1 takleh download???

  43. salam.. link part 1dah mati…blh x tuan tanah atau sape2 yg baik hati reupload? trima kasih

  44. bila nak buat MLS untuk fifa13?

  1. Pingback: Malaysia League for FIFA 12 PC Season 2012 BETA 2.0 downloadable now « ASEAN Leagues for FIFA09, FIFA10 & FIFA11 (PC)

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 30 other followers

%d bloggers like this: